68% dintre români cred că țara merge în direcția greșită. Bucureștenii, nemulțumiți de Nicușor Dan, nu și de primarii de sector. PSD conduce în Capitală – sondaj CURS

Aproape o treime (29%) dintre cei chestionaţi în cadrul unui sondaj CURS realizat în Bucureşti afirmă că ar vota cu PSD la alegerile locale, în timp ce 17% spun că ar vota cu PNL şi tot atâţia cu USR.

Mai mult de jumătate dintre respondenţi au o părere proastă sau foarte proastă despre activitatea primarului general Nicuşor Dan, procente similare fiind înregistrate şi în cazul celor care cred că lucrurile în Capitală merg mai degrabă într-o direcţie greşită. Traficul este considerat principala problemă în Bucureşti, urmat de încălzire şi apă caldă.

De asemenea, 68% dintre cei chestionaţi consideră că România se îndreaptă mai degabă într-o direcţie greşită, în timp ce 23% consideră că se îndreaptă mai degrabă într-o direcţie bună.

Procentele sunt comparabile şi în ceea ce priveşte Capitala – 61% cred că lucrurile merg într-o direcţie greşită, iar 27% cred că direcţia este mai degrabă bună.

Aproape jumătate dintre cei…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri

Alegerea redactorului