Adrian Mititelu anunță un nou transfer la U Craiova 1948: ”E bun tare, genul lui Budescu”

Adrian Mititelu anunță un nou transfer la U Craiova 1948: ”E bun rău, genul lui Budescu”

Adrian Mititelu (54 de ani), finanțatorul oltenilor, susține că U Craiova 1948 a mai reușit un transfer notabil, deși a evitat să ofere detalii.

”Mai avem un jucător care sperăm ca luni sau marţi să semneze. Este italian. Până nu semnăm contractul, nu pot să spun nimic. Este un jucător foarte bun. E bun tare. Aşa pare, dar să îl vedem pe teren.

Este diferit de Bauza. Dă de la distanţă, şutează. Este ceva de genul lui Budescu. Poate să joace chiar puţin mai în spate. Oricum, e diferit de Pepe. Săptămâna viitoare vine și un fundaş central. Este francez, dar nu ştiu sigur.

Nu ascund că am vrut să aducem un atacant din Argentina. Se numea Cruz. El avea şase luni de contract cu echipa de acolo, cu Banfield. Era un jucător bun de 23 de ani, avea şi paşaport italian”, a spus Mititelu, la fanatik.ro.

Adrian Mititelu pregătește schimbări după incidentul de la Sfântu Gheorghe

Gata, băieți, stop! S-a terminat era ultrașilor care depășesc limitele! De acum înainte, politica clubului U Craiova 1948 va fi revoluționară. S-a terminat cu înjurăturile, cu jignirile și cu violențele. Toate au un final, se schimbă totul.

Eu vă garantez că, indiferent de consecințe, aici se vor schimba multe. Chiar dacă aceste schimbări vor dura doi-trei ani.

Va avea cine să se ocupe de ei. Există organe abilitate în această țară. Nu se poate să fie încălcată ordinea publică de unul sau de altul. Era acestor galerii a apus.Sunt ultimele zvâcniri ale unor indivizi care cred că ei pot impune politica cluburilor, care cred că sunt mai presus de lege și ordine și care au fost tolerați. Au creat prăpăd.

Acest curent trebuie oprit prin intervenția legislativului, a Guvernului. FRF nu are capacitatea. Statul trebuie să se implice mai bine. S-a depășit cu mult limita legală”, a spus Adrian Mititelu, în cadrul unei conferințe de presă.

Sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/adrian-mititelu-anunta-un-nou-transfer-la-u-craiova-1948-e-bun-tare-genul-lui-budescu-2200765.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri

Alegerea redactorului