Boc militează pentru reforma administrativ-teritorială: Suntem ultima țară din fostul bloc comunist care mai conduce după legile de atunci

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, care în trecut a deţinut funcţia de prim-ministru al României, a declarat că, încă din anul 2011 se discută despre reforma administrativ-teritorială a României şi că guvernul de atunci era pregătit pentru o asumare de răspundere, dar acest lucru s-a oprit din cauza unei crize politice.

Boc afirmă că România este singura ţară din fostul bloc comunist care încă mai funcţionează după legi din vremea regimului comunist, dar că această reformă administrativ-teritorială a ţării nu va putea fi oprită şi că se va face mai devreme sau mai târziu. Emil Boc a propus ca aceasta să nu aibă loc în an electoral.

Emil Boc a declarat, duminică, la B1 TV, că propunerea privind reforma administrativ-teritorială a României nu este nouă.

„Propunerea nu este nouă. Sunt cel puţin două perspective. În primul rând, în 2011, împreună cu colegii mei şi cu preşedintele de atunci Traian Băsescu am avut pe masă o…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lazăr Ion Marian
Florin Gioga

Ultimele stiri

Alegerea redactorului