Cătălin Cîrstoiu, despre legăturile familiei sale cu politica: Tatăl său a fost deputat, străbunicul a fost fiul adoptiv al lui Ion Mihalache

Candidatul PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a dezvăluit că familia sa nu este deloc străină de politică.

Tatăl său a fost deputat timp de două mandate, a lucrat la Legea Administraţiei Publice, iar străbunicul său a fost fiul adoptiv al lui Ion Mihalache.

”Tatăl meu a avut două mandate de deputat, a fost preşedintele Comisiei de administraţie publică din Camera Deputaţilor şi chiar Legea Administraţiei publice locale cumva e creaţia lui, munca de echipă de la Parlament. Conducea acea comisie care a redactat legea.

Părinţii mei m-au învăţat să respect valorile frumoase ale vieţii, aşa cum e viaţa, mi-au creat un mediu în care m-am simţit întotdeauna bine, un mediu cald, m-au stimulat să învăţ, m-au stimulat să citesc şi asta am făcut. Nu am avut tangenţă cu lumea asta (politică – n.red.) decât aşa, auzind discuţiile din casă”, a declarat Cătălin Cîrstoiu în emisiunea Insider Politic…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lazăr Ion Marian
Lazăr Ion Marian
Florin Gioga

Ultimele stiri

Alegerea redactorului