Ciolacu, despre protestul contabililor: Am făcut toate modificările posibile, nu sunt sancțiuni. De 30 de ani, tot timpul cedăm

Referitor la protestul contabililor şi economiştilor de azi, premierul Marcel Ciolacu susţine că au făcut toate modificările posibile şi nu sunt sancţiuni.

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat la sediul PSD despre protestele care au loc în Piaţa Victoriei în legătură cu implementarea E-TVA.

”Am făcut toate modificările posibile, nu sunt sancţiuni. Cu toţii ne dorim reforme. Când le implementăm, nu mai sunt bune. ANAF-ul are nevoie de digitalizare, după 30 de ani. De 30 de ani, promitem acest lucru, avem cea mai mare evaziune fiscală din Europa, avem cel mai mare gap de TVA, iar când implementăm digitalizarea, avem probleme”, a spus premierul. 

”Cu adevărat, trebuie să vedem, pe timpul implementării, să nu creăm mai multe probleme companiilor decât să facem digitalizarea. Şi eu am văzut că domnul ministru a avut aceste întâlniri, mereu, dar nu putem ceda, pentru a o mia oară. De 30 de ani, tot timpul cedăm şi am ajuns primii la…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri

Alegerea redactorului