Ciolacu, mărturisiri despre relația cu Iohannis: Mama mea m-a întrebat în lacrimi – O să te bage la pușcărie pentru înaltă trădare?

Premierul Marcel Ciolacu nu a avut o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis cu privire la problemele fermierilor şi transportatorilor, menţionând că şeful statului nu putea să-i solicite ceva ce era rezolvat deja.

Întrebat dacă i-a cerut miercuri preşedintele Iohannis să rezolve rapid problema fermierilor, Ciolacu a răspuns: „Suntem la fake news-uri, n-am avut această discuţie cu preşedintele Iohannis”.

„Singurul lucru pe care îl constat şi eu este că marea majoritate a problemelor invocate de către fermieri, dar şi de către transportatori s-au rezolvat şi vom continua să finalizăm tot ceea ce am convenit, cu coridoarele, non UE şi UE, care durează o perioadă mai lungă de timp.

Azi am terminat cu rovignetele, cu creditele bancare la agricultori, cu amânarea ratelor. Ce anume să-mi solicite preşedintele, ceva ce am rezolvat deja? Presupun că dacă mi-ar fi solicitat ceva, mi-ar fi solicitat din prima zi de conflict, dar n-am avut acest dialog”,…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lazăr Ion Marian
Florin Gioga

Ultimele stiri

Alegerea redactorului