Dacă PSD își ține Transporturile, PNL cere rediscutarea tuturor ministerelor de la zero. Bode ar lua și Dezvoltarea, UDMR poate să plece

Lucian Bode, ministru de Interne şi secretarul general al PNL, spune că, dacă PSD doreşte să renegocieze protocolul semnat în 2021 pentru rotativa guvernamentală de acum, atunci trebuie rediscutate toate portofoliile de la zero. Iar dacă UDMR nu este mulţumită cu ce va primi, atunci e decizia lor să plece.

„În ceea ce privește structura Guvernului, poziția PNL exprimată ieri (joi – n.red.) a fost aceea de a respecta protocolul semnat în 2021 între cei patru parteneri.

Am spus foarte clar – dacă există dorința din partea unuia dintre parteneri, PSD în cazul de față, să schimbăm protocolul, noi am solicitat două lucruri – reducerea numărului de ministere și rediscutarea tuturor portofoliilor de la zero.

În varianta în care PSD a propus schimbarea protocolului prin menținerea Ministerului Transporturilor în responsabilitatea PSD, atunci propunerea noastră a fost să reducem numărul de ministere de la 20 la maximum 18 și să rediscutăm toate…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri

Alegerea redactorului