Guvernul alocă 20 de milioane de euro pentru fermieri. Daea, apel patetic la colegi: Nu mă lăsați singur, fraților, că sunt multe puști pe mine!

Guvernul aprobă, joi, o hotărâre pentru asigurarea mecanismelor de alocare a banilor pentru fermierii afectați de invazia cerealelor din Ucraina. „La 15 zile de la publicarea în Monitorul Oficial fermierii pot depune actele la APIA și să beneficieze de acest ajutor financiar”, spune Nicolae Ciucă.

În şedinţa de guvern, ministrul Petre Daea şi-a rugat patetic colegii: „Să nu mă lăsați, fraților, în luptă singur, că sunt multe puști pe mine”. Iar premierul l-a asigurat că nu va fi singur „nici de-aci înainte”.

20 de milioane de euro pentru fermieri

Premierul a anunţat că se va adopta HG prin care se asigură mecanismele de alocare a celor 10 milioane de euro de la Comisia Europeană, alături de alte 10 milioane de la bugetul Ministerului Agriculturii.

”Au avut loc o serie întreagă de demersuri atât în ceea ce priveşte dialogul nostru cu Comisia Europeană, cât şi cu partea ucraineană, ministrul Daea a avut un dialog permanent, fiecare…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri

Alegerea redactorului