Iohannis, despre candidatura la șefia NATO: Nu intenționez nici să mă retrag, nici să negociez altceva. Ce șanse crede că are

Președintele Klaus Iohannis a declarat că nu intenţionează să îşi retragă candidatura pentru funcţia de secretar general al NATO şi nici să negocieze o altă funcţie la nivel european.

El a mai precizat că deși a văzut că alţi oficiali străini au anunţat susţinerea pentru premierul olandez Mark Rutte pentru această poziţie, consideră în continuare că şansele sale sunt rezonabile.

„Nu intenţionez nici să mă retrag, nici să negociez altceva. Mă concentrez pe NATO. Şi da, sunt câteva afirmaţii în spaţiul public. În continuare consider că şansele mele sunt rezonabile”, a declarat Klaus Iohannis, miercuri, într-o conferinţă de presă la Cotroceni susţinută împreună cu preşedintele Consiliului European, Charles Michel.

Șeful statului a fost întrebat despre faptul că mai mulţi lideri străini au spus că îl susţin pe Mark Rutte şi dacă, în acest context, ia în calcul să îşi retragă candidatura pentru şefia NATO sau dacă va…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lazăr Ion Marian
Lazăr Ion Marian
Florin Gioga

Ultimele stiri

Alegerea redactorului