LIVE TEXT | Război în Ucraina. Acum trebuie să menţinem cu toţii unitatea, mobilizarea şi concentrarea totală asupra apărării, sugerează Zelenski

Este a 423-a zi de la începutul războiului în Ucraina. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis un mesaj compatrioților săi în care le sugerează că o contraofensivă ucraineană este iminentă.

FOTO EPA EFE

UPDATE 06:30 Ministerul rus de Externe afirmă că declaraţiile NATO privind aderarea Ucrainei la alianţă sunt „periculoase”

Ministrul rus de Externe a transmis un avertisment cu privire la declarațiile pe care NATO le face în privința unei posibile aderări a Ucrainei la Alianță.

„NATO îşi fixează obiectivul de a „învinge” Rusia în Ucraina, iar pentru a motiva Kievul, promite că, după încheierea conflictului, ţara poate fi acceptată în alianţă”, a declarat purtătoarea de cuvânt a ministerului, Maria Zaharova.

Replica rușilor vine după ce secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a mers joi la Kiev unde s-a întâlnit cu liderul ucrainean și a afirmat că viitorul Ucrainei este în NATO.

„Astfel de…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri

Alegerea redactorului