LIVE TEXT | Război în Ucraina. Forțele ucrainene au lansat patru contraatacuri în direcția Kupiansk. Armata rusă a distrus centrul de control al unui UAV al armatei ucrainene

Armata rusă a distrus centrul de control al unui UAV al armatei ucrainene de pe malul drept al Niprului, a raportat Ministerului rus al Apărării, scrie agenția TASS.

Operator drone FPV FOTO: EPA-EFE

Parașutiștii unității ruse de artilerie aeropurtată au lansat lovituri cu obuziere de 152 de mm 2A36 „Gyacinth-B” împotriva țintelor identificate de unitățile de recunoaștere: un post de observare și un punct de control pentru aeronavele fără pilot inamice, adaugă TASS.

UPDATE Armate ale Ucrainei au lansat patru contraatacuri în direcția Kupiansk, dar armata rusă le-a respins, forțând inamicul să se retragă. Șeful centrului de presă al grupului de trupe de Vest, Serghei Zybinsky, a raportat agenția TASS.    

UPDATE Un politolog rus crede că opoziția încă mai constituie o provocare pentru Vladimir Putin în pofida reprimării sale brutale, ca în vremurile sovietice, pe fondul războiului din Ucraina. Detalii…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lazăr Ion Marian
Florin Gioga

Ultimele stiri

Alegerea redactorului