Maia Sandu, premiată la Timișoara: Știm că Rusia va reîncepe în primăvară încercările de destabilizare a Republicii Moldova (Video)

Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a primit, sâmbătă, premiul Timişoara pentru Valori Europene, înmânat de primarul orașului, Dominic Fritz. Cu această ocazie, a vorbit despre pericolele care pot periclita democrației tării vecine, precizând că „grupări corupte, finanțate din bani murdari de la Kremlin, vor să răstoarne ordinea constituțională”. De asemenea, a menționat că „știm că Rusia va reîncepe în primăvară încercările de destabilizare a țării noastre”.

Premiul înfiinţat de Municipiul Timişoara onorează personalităţi recunoscute pe plan internaţional care, cu determinare, curaj şi creativitate, promovează sau apără valorile europene în interiorul şi în afara Uniunii Europene.

„Preşedinta Maia Sandu este nu doar un lider puternic, ci şi un model pentru milioane de europeni din afara Moldovei. Maia Sandu a crezut în aspiraţiile europene ale Moldovei atunci când mulţi le considerau utopice. Cu o muncă…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lazăr Ion Marian
Florin Gioga

Ultimele stiri

Alegerea redactorului