Mâna dreaptă a lui Iulian Dumitrescu îi ia locul la șefia CJ Prahova. Și-a lăsat familia în Călărași și a fost și el vizat de DNA

Vicepreşedintele CJ Prahova Dumitru Tudone (PNL) a fost votat, luni, pentru a prelua atribuţiile preşedintelui instituţiei, după ce Iulian Dumitrescu a primit interdicţia de a şi le exercita.

Tudone este un politician loial lui Dumitrescu, el mutându-se din judeţul Călăraşi în Prahova pentru a candida pe listele PNL.

Consiliul Judeţean Prahova a convocat, luni, o şedinţă extraordinară de îndată pentru a stabili care dintre cei doi vicepreşedinţi ai instituţiei – Dumitru Tudone (PNL) şi Cristian Apostol (USR) – va prelua atribuţiile de şef, după ce Iulian Dumitrescu a primit interdicţia de a exercita această funcţie prin ordonanţa emisă de procurorii DNA, care l-au plasat sub control judiciar, pentru luare de mită şi fals în declaraţii.

Grupul PNL a propus ca atribuţiile preşedintelui CJ să fie preluate de liberalul Dumitru Tudone, cunoscut drept un apropiat al lui Iulian Dumitrescu şi loial acestuia. Grupul USR l-a propus pe vicepreşedintele…

Citeste mai mult

Ştiri similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lazăr Ion Marian
Lazăr Ion Marian
Florin Gioga

Ultimele stiri

Alegerea redactorului