Mauricio Pochettino ar putea părăsi Liverpool, după finala pierdută. Chelsea adaugă două ținte manageriale pe lista posibililor înlocuitori

  • Chelsea îl are pe Ruben Amorim și Roberto De Zerbi pe lista scurtă a posibililor înlocuitori ai lui Mauricio Pochettino, în cazul în care acesta va fi eliberat din funcție pe Stamford Bridge.
  • Echipa a avut un sezon dezamăgitor, clasându-se pe locul 11 în Premier League și suferind în ultimele săptămâni din cauza rezultatelor slabe.
  • Înfrângerea în finala Carabao Cup împotriva lui Liverpool și presiunea crescândă din partea suporterilor au adus incertitudine asupra viitorului lui Pochettino la Chelsea.

Chelsea i-a plasat pe Ruben Amorim și Roberto De Zerbi pe lista scurtă a potențialilor succesori ai lui Mauricio Pochettino, în cazul în care argentinianul va fi eliberat din funcție pe Stamford Bridge, scrie Metro.

În ciuda faptului că a cheltuit peste un miliard de lire sterline pe noi achiziții de la preluarea de către Todd Boehly, Chelsea se află pe locul 11 în clasamentul Premier League, la 19 puncte de Aston Villa, ocupanta locului patru.

Blues părea…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lazăr Ion Marian
Lazăr Ion Marian
Florin Gioga

Ultimele stiri

Alegerea redactorului