Nicușor Dan: Mă voi uita cu mare responsabilitate la obiectivele pe care PNL mi le-a transmis

Primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan, a declarat, joi, că se va uita „cu mare responsabilitate” la cele 10 teme prioritare pentru Capitală pe care PNL vrea ca edilul să le rezolve pentru a continua să-l susțină.

„Ca să punem în context chestiunea asta, pe mine m-au votat în 2020 susținătorii PNL. Acești oameni sunt reprezentați de PNL în București, deci mă voi uita cu mare responsabilitate la obiectivele pe care dumnealor mi le-au transmis.

O să facem pe tot ce înseamnă conținutul acestor solicitări…o să avem timp să discutăm. O să mă uit la ele cu mare seriozitate”, a spus Nicușor Dan, la intrarea în Primăria Capitalei.

Întrebat dacă se consideră vinovat de ceva și dacă a fost necesar ca PNL să-i ceară astfel de teme, primarul Capitalei a răspuns: „Nu. Astea sunt comentarii politice”.

La peste doi ani de mandat, PNL îi cere lui Nicușor Dan să rezolve 10 teme prioritare ale Bucureștiului, în termen de 6 luni. Liberalii spun că din moment ce l-au susținut în campania electorală, este normal să îi evalueze performanța la jumătatea mandatului. „Dacă va dori în continuare sprijinul PNL București, primarul general va îndeplini până la data de 31 iulie 2023 indicatorii de realizare prezentați mai jos. Toate aceste teme au fost asumate de către candidatul Nicușor Dan în campania din anul 2020”, potrivit unui comunicat al PNL.

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/nicusor-dan-ma-voi-uita-cu-mare-responsabilitate-la-obiectivele-pe-care-pnl-mi-le-a-transmis-2236827.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri

Alegerea redactorului