Nicușor Dan nu exclude o retragere a lui Piedone din cursă și spune ce ar face cu un consiliu ostil: Acum se întâmplă că avem doi candidați PSD

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, crede că electoratul liberal nu-l va urma pe Cătălin Cîrstoiu, chiar dacă este oficial susţinut şi de PNL, iar voturile PSD se vor împărţi între medic şi Cristian Popescu Piedone.

Totuşi, primarul nu exclude o retragere din competiţia pentru Primăria Capitalei a lui Cristian Popescu Piedone şi a vorbit şi despre ce ar face dacă ar fi reales, însă Consiliul General ar fi dominat de adversarii politici.

”Eu am fost votat de un public de dreapta, parte din acest public mă simpatizează, ei intenţionează să mă voteze. Am avut 30 – 35%, 39% în ultimul sondaj.

Avem un partid mare pe partea stângă, PSD, care are intenţie de vot 30-35%. Am spus mereu că, fiind alegeri într-un singur tur, bătălia se va da între mine şi candidatul PSD.

Acum se întâmplă că avem doi candidaţi PSD, adică unul susţinut de partid şi cumva unul susţinut de electoratul PSD. O să vedem săptămânile următoare cum se va…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lazăr Ion Marian
Lazăr Ion Marian
Florin Gioga

Ultimele stiri

Alegerea redactorului