Președintele Parlamentului de la Chișinău face apel la calm: Se încearcă isterizarea societății în jurul așa-numitului eveniment de la Tiraspol

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, declară că nu există niciun pericol privind escaladarea situației în Transnistria, îndemnând oamenii să fie calmi, apelul fiind făcut în contextul în care în spațiul public au fost lansate informații potrivit cărora Tiraspolul va cere anexarea regiunii separatiste la Federația Rusă.

Igor Grosu face apel la calm. FOTO: Facebook.com

„Nu există niciun pericol de escaladare sau destabilizate a situației. Mai curând este o campanie prin care se încearcă isterizarea societății în jurul așa-numitului eveniment de la Tiraspol, da, pus la cale de cei de la Tiraspol și de cei de la Kremlin. Nu vedem pericole de destabilizare, urmărim foarte atent”, a declarat Igor Grosu în cadrul unei emisiuni a postului public de televiziune Moldova 1. 

În opinia acestuia, Congresul așa-zișilor deputați de toate nivelurile din Transnistria din data de 28 februarie va fi unul propagandistic.

„Va fi un…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lazăr Ion Marian
Florin Gioga

Ultimele stiri

Alegerea redactorului