Primarul Fritz critică ”ordonanța austerității”: Au ajuns de la tăierea pensiilor speciale la tăierea curentului stradal

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz (USR), arată, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că ordonanţa Guvernului privind măsurile de reducere a cheltuielilor ”are consecinţe catastrofale” pentru Timişoara, care este în acest an Capitală Europeană a Culturii. Potrivit ordonanţei, spune Fritz, administrația orașului trebuie să taie 36 milioane lei de la ”bunuri şi servicii”.

”Au început să discute despre tăierea pensiilor speciale şi au ajuns să taie curentul pe stradă. Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului trecută ieri are consecinţe catastrofale pentru multe oraşe, dar mai ales pentru Timişoara, Capitală Europeană a Culturii 2023.  Concret, Guvernul ne impune să tăiem 10% din cheltuielile cu <<bunuri şi servicii>> deja bugetate pentru anul 2023. Pentru Timişoara, asta înseamnă peste 36 de milioane de lei”, a scris sâmbătă, Dominic Fritz pe pagina sa de Facebook.

Edilul a precizat că ”bunuri şi servicii” nu…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri

Alegerea redactorului