PSD vrea ca și România să-și închidă urgent granițele pentru cerealele Ucrainei. Cioloș: Ciolacu e în opoziție cu el însuși

Cu România rămasă singurul vecin care mai permite importul de produse agro-alimentare din Ucraina, PSD anunţă marţi că va cere în coaliţie ca Guvernul să emită în regim de urgenţă un act normativ pentru suspendarea importurilor de produse agro-alimentare din Ucraina, la fel cum s-a întâmplat în celelalte state care au graniţă comună cu această ţară.

„PSD va solicita în coaliţia de guvernare adoptarea unei decizii politice care să dispună Guvernului României să emită în regim de urgenţă un act normativ pentru suspendarea temporară a importurilor de produse agro-alimentare din Ucraina, la fel cum s-a întâmplat în celelalte state care au graniţă comună cu această ţară. O astfel de măsură este necesară pentru protejarea fermierilor români, în contextul în care compensările primite din partea Comisiei Europene nu pot acoperi valoarea totală a daunelor suferite de aceştia”, transmite marți PSD, într-un comunicat. 

PSD susţine ca…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri

Alegerea redactorului