Se lansează Therapy Dent, prima clinică de stomatologie cu şedinţe de psihoterapie, meditaţie şi masaj gratuite pentru românii cu frică de dentist, după o investiţie de 400.000 euro

Bucureşti, octombrie 2023 – Therapy Dent, prima clinică de stomatologie cu psihoterapie, meditaţie ghidată şi masaj, oferite gratuit, pentru înlăturarea anxietăţii şi fricii de dentist a adulţilor şi copiilor, s-a deschis în Bucureşti, după o investiţie de circa 400.000 de euro. Clinica Therapy Dent aduce relaxarea în stomatologie, în condiţiile în care teama de a merge la dentist este unul dintre principalele motive care ţin românii departe de profilaxie şi tratamente dentare.

Fondată de Dr. Cosmina Maftei, medic coordonator cu o experienţă în domeniu de peste 12 ani, şi Mihai Chiriac, cu 15 ani de expertiză în business, Therapy Dent vine cu un nou concept pe piaţa de stomatologie, fiind prima clinică de stomatologie din România care se concentrează pe combaterea fricii de dentist prin abordarea holistică a sănătăţii orale şi prin psihoterapie şi meditaţie gratuită….

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri

Alegerea redactorului