Siegfried Mureșan: La momentul de față Klaus Iohannis este singurul candidat oficial pentru funcția de secretar general al NATO

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan a declarat miercuri că la momentul de faţă Klaus Iohannis este singurul candidat oficial intrat în cursă pentru funcţia de secretar general al NATO, iar despre o eventuală candidatură a premierului Olandei se discută informal.

”Nu pot spune că m-a surprins anunţul ofical al domniei sale, întotdeauna am considerat că atâta timp cât reuşim să avem influenţă la nivelul european, poziţii cheie ocupate de România, cu atât mai bine. Cred că acest demers este unul serios, este unul credibil, este unul justificat şi bun pentru România”, a spus Siegfried Mureşan în emisiunea România Politică de la Prima News.

Despre şansele ca acesta să ajungă într-o poziţie europeană, eurodeputatul PNL a arătat că ”oamenii politici, înainte de o asemenea competiţie, se împart între oameni politici care au şanse şi oameni politici care nu au şanse”.

”Evident că preşedintele României este unul dintre puţinii…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lazăr Ion Marian
Lazăr Ion Marian
Florin Gioga

Ultimele stiri

Alegerea redactorului