Simion și Șoșoacă au fost alungați cu huiduieli de transportatorii care protestează la intrarea în București: „Au vrut să spargem baricada cu jandarmii, dar noi suntem pașnici” (Video)

Preşedintele AUR, George Simion, s-a dus, joi seară, la transportatorii care protestează la intrarea în Capitală şi le-a cerut jandarmilor să le permită accesul în Bucureşti cu tractoarele, însă o parte dintre manifestanți l-au huiduit şi i-au cerut să plece, acuzându-l că urmăreşte doar câştigarea de voturi.

Simion a acuzat PSD şi autorităţile că vor să blocheze dreptul oamenilor de a protesta şi de a-şi manifesta nemulţumirea și le-a cerut jandarmilor să-i lase să intre în București. Oamenii legii i-au explicat însă că legea nu permite decât ca aceștia să se deplaseze pe jos către sediul Guvernului.

Întrebat de ce s-a dus acolo, Simion a răspuns: „Pentru că de ce îi e frică lui Ciolacu, Grindeanu şi Barbu nu scapă. De ce ţi-e frică nu scapi, PSD-ule!”.

Unii dintre protestatari şi-au exprimat, însă, nemulţumirea cu privire la prezenţa liderului AUR şi l-au huiduit: „Lasă-ne protestul, Simion! Aţi venit să vă faceţi…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lazăr Ion Marian
Florin Gioga

Ultimele stiri

Alegerea redactorului