Thomas Neubert, criticat pentru metodele folosite la FCSB. ”Degeaba luam noi vitamine din punguțe”

Thomas Neubert, criticat pentru metodele folosite la FCSB. ”Degeaba luam noi vitamine din punguțe”

Despre metodele de antrenament folosite de Neubert s-au exprimat mai multe persoane, inclusiv foști fotbaliști de-ai vicecampioanei. Unul dintre aceștia este Tibi Bălan, ajuns la 41 de ani.

Fostul fotbalist a prins un stagiu de pregătire cu Neubert și a explicat ce l-a deranjat.

”Eu cred că s-a și greșit un pic la pregătirea fizică. Eram unul dintre jucătorii mai în vârstă și mă antrenam cot la cot cu cei de 22 de ani. A fost foarte, foarte greu pentru mine!Orice antrenament era epuizant! Mai ales că nu am făcut de-a lungul carierei mele astfel de antrenamente. Pentru cei tineri e aur, dar pentru ceilalți… Îi bagi în… forță, forță, antrenamente, alergări, forță iar…Când ieșeam la antrenament după o oră de forță și de-astea, îți dai seama că eram… Foarte mare oboseală! Degeaba luam noi nu știu ce vitamine din punguțele alea. Eram terminat. Și mijlocaș defensiv! Unde e nevoie de travaliu”

Primul ”refuz” primit de Gigi Becali, după ce a spus că cedează echipa: ”Eu nu vreau FCSB-ul! I-o las lui Balint”

Finanțatorul roș-albaștrilor a anunțat că nu va lăsa FCSB-ul în mâinile familiei și a întocmit o listă cu persoane care se pot ”ocupa” de echipă după dispariția sa, pe această listă aflându-se, evident în mod ironic, nume precum Talpan, Victor Pițurcă, Gabi Balint sau Helmut Duckadam.

Duckadam a fost primul care i-a răspuns finanțatorului de la FCSB, cu un refuz vehement. ”Eroul de la Sevilla” s-a amuzat de declarația lui Gigi Becali și i-a sugerat patronului de la FCSB să îi lase echipa lui Gabi Balint, care are și licență de antrenor.

În plus, Duckadam s-a amuzat de explicațiile lui Gigi Becali pentru eșecul FCSB-ului în meciul cu Farul. Patronul roș-albaștrilor a declarat că a greșit la schimbări, motiv pentru care echipa sa a pierdut.

Nu am văzut ce a zis, dar e bine că m-a amintit acolo, dar nu vreau FCSB-ul. I-o las lui Gabi Balint, pentru că el este și antrenor și atunci poate să facă schimbările mai bune. Eu nu am calitate de antrenor și poate greșesc ca în meciul cu Farul. Mai bine nu.E si trist și distractiv (n.red. despre declarațiile făcute de Gigi Becali în privința schimbărilor făcute în meciul cu Farul). Omul a fost sincer. Cum l-am lăudat cu o etapă înainte că schimbările au fost bune și au câștigat, de data asta, schimbările au fost catastrofale și s-a văzut.

Am văzut că nu e mare supărare la FCSB că au pierdut acest meci, așa că nu văd de ce ne agităm noi atât”, a spus Helmut Duckadam la emisiunea Fotbal Club.

Sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/thomas-neubert-criticat-pentru-metodele-folosite-la-fcsb-degeaba-luam-noi-vitamine-din-pungute-2200001.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri

Alegerea redactorului