UDMR: Măsurile propuse de Guvern vor duce la insolvența companiilor de construcții și vor lăsa țara un mare șantier, unde nu mai lucrează nimeni

Tema concertelor şi a festivalurilor interzise, a pixurilor şi a mobilierului de birou este o temă falsă. Măsurile prevăzute de Guvern vor avea consecinţe mult mai grave despre care nu se vorbeşte deloc, a atras atenţia liderul senatorilor UDMR, fostul ministru al Dezvoltării, Cseke Attila.

„Cetăţenii vor simţi consecinţele acestor măsuri care vor încetini funcţionarea primăriilor şi vor conduce la blocarea investiţiilor publice şi la blocarea dezvoltării României”, spune senatorul UDMR. 

Construcţii neterminate şi bani publici irosiţi

Fostul ministru a subliniat că „investiţiile finanţate din bani publici vor rămâne neterminate, pentru că Guvernul nu plăteşte facturile acestor construcţii. Astfel banii publici deja investiţi vor fi irosiţi, iar ţara rămâne un mare şantier. România, sau orice ţară care are probleme legate de buget, nu îşi poate permite astfel de consecinţe, dacă speră la redresare fiscală”.

Cseke Attila spune…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri

Alegerea redactorului