Un titular de la CFR Cluj, pe lista unei echipe din Serie A

Simone Scuffet, pe lista unei echipe din Serie A

Cristian Balaj (50 de ani), președintele lui CFR Cluj, este cel care a anunțat că goalkeeperul lui Dan Petrescu este urmărit de o formație din fotbalul italian.

Scuffet este urmărit de echipe din Italia. În Italia se știa despre el, a fost și la echipa națională una dintre variantele pentru Buffon. Este pe lista unei echipe din prima ligă din Italia”, a spus Cristi Balaj, pentru Fanatik.

Simone Scuffet impresionează la CFR Cluj. Cum a ajuns portarul în Gruia

Toți ne dăm cu părerea din club. Răzvan Zamfir a fost primul (n.r. – care l-a recomandat pe Scuffet). Am avut un grup de portari, dar primul a fost Niță, însă cerințele financiare au fost prea mari pentru noi.

Acum suntem cumpătați. A fost rezerva lui Buffon. Pentru noi nu este o surpriză. Și Bălgrădean e bine, îl avem pe Sava, Hindrich, care joacă în Ungaria”, a spus Cristi Balaj, la Liga Digisport, în luna octombrie.

Cine este Simone Scuffet, noul portar al CFR-ului

Portarul în vârstă de 26 de ani era considerat cu ani din urmă unul dintre cei mai promițători portari din lume. A strâns zeci de prezențe în naționalele de juniori și tineret ale Italiei și nimeni nu concepea că nu va deveni un portar de clasă mondială.

Din păcate pentru el, acest lucru nu s-a întâmplat, până în acest moment. Clubul la care s-a format și a crescut, Udinese,  l-a trimis sub formă de împrumut la Como, Kasimpasa și Spezia, înainte de a-l vinde definitiv la APOEL Nicosia, în 2021, pentru doar 300.000 de euro.

A strâns 40 de meciuri în Serie A, însă niciodată nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Motiv pentru care Udinese l-a și lăsat să plece, în 2021.

Sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/un-titular-de-la-cfr-cluj-pe-lista-unei-echipe-din-serie-a-2200849.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri

Alegerea redactorului