Viktor Orban, după întâlnirea cu liderul partidului de extremă dreapta Vox: Vânturile schimbării sunt puternice în Europa

Premierul Ungariei, Viktor Orban, s-a întâlnit sâmbătă cu preşedintele partidului de extremă dreapta spaniol Vox, Santiago Abascal, la Buenos Aires, pentru pregătirea alegerilor europene de anul viitor.

„Am avut o discuţie grozavă cu @Santi_ABASCAL despre pregătirea alegerilor europene de anul viitor. Vânturile schimbării sunt puternice în Europa! Viva @vox_es!” (Trăiască Vox! – n.r.), a scris Orban pe contul său de socializare X, informează EFE.

Alegerile europene, care vor avea loc în iunie 2024, se organizează o dată la cinci ani în cele 27 de ţări membre ale Uniunii Europene (UE), pentru ca alegătorii să-şi desemneze reprezentanţii în Parlamentul European, singura instituţie aleasă prin votul direct al cetățenilor a blocului comunitar.

Liderul ultraconservator al Ungariei şi liderul spaniol de extrema dreaptă vizitează Buenos Aires pentru a participa duminică la ceremonia de învestire a preşedintelui ales al Argentinei, Javier Milei,…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lazăr Ion Marian
Florin Gioga

Ultimele stiri

Alegerea redactorului