Nicușor Dan neagă că a promis că a doua zi după ce va deveni primar bucureștenii vor avea apă caldă. Ce zice despre un nou mandat

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, declară că nu a promis niciodată în campania electorală din 2020 că a doua zi după ce va deveni primar bucureştenii vor avea apă caldă.

El a precizat că a explicat şi atunci că problema termoficării este una complicată, care se rezolvă doar schimbând conducte.

“Nu am făcut niciodată această promisiune. Dimpotrivă, în toate, că am fost în zeci de emisiuni în campania electorală, am spus că problema termoficării este una complicată care se rezolvă în timp, schimbând conducte. Noi am schimbat în trei ani conducte cât au schimbat alţi primari în 30 de ani”, a declarat Nicuşor Dan, joi, la B1 TV.

USR-PLUS, formaţiune care l-a susţinut pe Nicuşor Dan, a avut în campania electorală pentru alegerile locale din 2020 afişe cu mesajul ”Imaginează-ţi ziua de luni 28. A câştigat Nicuşor Dan. Vei putea face duş”, alegerile având loc în 27 septembrie.

Un alt afiş avea mesajul ”Vă promitem apă caldă….

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lazăr Ion Marian
Florin Gioga

Ultimele stiri

Alegerea redactorului