Robert Negoiță spune că palmierii plantați în Piața Unirii au fost „un experiment ieftin”: Nicușor Dan nu e de pe lumea asta (Foto)

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, a declarat luni despre palmierii plantaţi în Piaţa Unirii că nu este reprezintă o aroganţă, ci un experiment ieftin care e menit și să combată poluarea.

El a arătat că este „o ruşine ceea ce face Nicuşor Dan astăzi în Bucureşti” şi a menţionat că primarul Capitalei nu respectă legea, pentru că există o obligaţie legală conform căreia primarul Capitalei trebuie să facă întâlniri cu primarii de sector o dată pe lună, dar nu a făcut niciuna.

„Nu pot să fiu fericit cu o asemenea situaţie, mai ales că noi muncim, încercăm să facem lucruri şi vin cu o serie întreagă de neadevăruri. Nu se autorizează copacii, nici în România, nici în altă ţară, cu atât mai puţin în Bucureşti şi cu atât mai puţin la Piaţa Alba Iulia, unde avem nevoie de mulţi copaci. Cineva care nu e în stare să facă nimic iată că demonstrează că poate să facă ceva, şi anume să facă rău”, a spus Robert…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri

Alegerea redactorului